Počas leta navštívime každú jednu obec, každé jedno mesto v Trenčianskej župe. Čaká nás 25 etáp a my sa na ne naozaj tešíme! Prvá etapa Tour de Baška 2022 odštartovala práve dnes, 13. júla, z krajského mesta Trenčín, cieľom je Petrova Lehota.

Každá obec má svoje špecifiká, a rovnako aj starosti, s ktorými sa borí. Aby sme ich mohli vyriešiť, prídeme si ich vypočuť priamo od vás, ľudí, ktorí nimi žijete. Som presvedčený, že bez osobného kontaktu sa politika poriadne robiť nedá. V termíne od 13. júla až do 2. septembra sa zastavíme aj u vás, postupne sa k pelotónu pridajú aj vaši miestni kandidáti na poslancov do zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Preberieme spolu plán na ďalší rozvoj kraja a vypočujeme si, čo potrebujete zlepšiť. Keď prídete s otázkami, radi ponúkneme naše skúsenosti, dobrú radu alebo riešenie. Férová debata a podanie ruky sú pre mňa omnoho dôležitejšie než oficiality od rečníckeho pultu či od stola v kancelárii.

Čaká nás viac ako 1150 km v sedle bicykla v krásnom prostredí Trenčianskeho kraja. Budem rád, keď s nami prídete prehodiť zopár slov :)